keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Palma de Mallorca ja upea Posada Terra Santa

















Palman kaupungille pyhitimme kaksi lomapäivää. Palautimme auton takaisin kentälle ja otimme siitä 10 minuuttia kestäneen taksin keskustaan. Palmassa oli tarkoitus shoppailla hieman ja vain kierrellä kaupungilla nauttien espanjalaista viiniä ja tapaksia aina välillä. Mitään erityistä nähtävyyskierrosta ei ollut suunnitelmissa. 

Ja aika vähäisälle jäi sekä shoppailut että nähtävyydet. Toisena päivänä satoi, joten vietimme lähes koko päivän shoppaillen. Alennusmyyntejä ei tähän vuodenaikaan ollut, joten hintataso oli aika normaali, ehkä vähän edullisempaa kuin Sveitsissä, mutta ei mitenkään kreisin halpaa. Ostinkin lähinnä vain Sferan vaatteita, niistä myöhemmin lisää kun ehdin ottaa pari asukuvaa :)

Palman katedraali on upea, se sentään ehdittiin näkemään. Satamassa oli paljon hienoja veneitä ja vanhaa kaupunkia on hauska tutkia ilman karttaa eksyen pikku kujille. Palma ei sinänsä tehnyt minuun niin lähtemätöntä vaikutusta kuin esim. Montpellier, mutta ihan kiva kaupunki se silti oli.

Ja pakkohan se on vähän kehua omaa hotellivalintaa: jos suunnittelet Palman lomaa niin Posada Terra Santa on erinomainen valinta. Hotelli on vielä uusi ja hintataso ehkä sen vuoksi näin sesongin ulkopuolella vielä maltillinen. Parasta hotellissa oli sijainti keskellä kaupunkia, hyvä aamupala, rauhallinen ilmapiiri, kattoterassi sekä ennen kaikkea saunaosasto jonka sai varata omaan käyttöön maksutta. Oli itsestäänselvää että me vietimme siellä pari tuntia joka päivä ihan vaan rentoutuen. Kun tähän vielä lisää todella ystävällisen palvelun, niin hotelli pääsee top 3 parhaat hotellit joissa olen yöpynyt listalle heittämällä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti