keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Jouluvaloja



Pimeyden keskelle on pikkuhiljaa alkanut ilmaantua jouluvaloja ja kynttilöitä luomaan tunnelmaa. Yläkuvassa näkyvä hotelli on ihan työpaikkani vieressä, he ovat hienosti tuoneet Eiffelintornin myös tänne ja koristaneet puun joululahjoilla. Tästä on kiva kävellä ohi työpäivän jälkeen.

Illat ovat viime aikoina menneet aika pitkälti kotona istuessa, joten päätimme tänään lähteä kaupungille kiertelemään vaihtelun vuoksi. Bernin vanha kaupunki on kyllä hieno, edelleen tuntuu kuin olisi ulkomailla kun siellä seikkailee pikkukujilla. Vaikka asumme lähellä kaupunkia, vain n. kilometrin päässä, on tunnelma vanhassa kaupungissa kuitenkin aivan erilainen. Huomaan myös että tänä päivänä tulee kierreltyä enemmän kaupungin laidoilla, josta löytyy paljon pieniä tunnelmallisia kahviloita ja ravintoloita. Tulipahan juotua vuoden ensimmäinen Glühweinkin!

Ensi viikolla kaivan varmasti jo esiin jouluvalot ja tuon vähän tunnelmaa myös kotiin. Eihän vielä ole liian aikaista, eihän?

4 kommenttia:

  1. Ei tietenkään ole liian aikaista! Mulla on jo useampi joulukoriste esillä. Ostin sunnuntaina mm. jouluiset käsipyhkeet yms. ja sen kunniaksi sisustin kylppärin jo joulukoristeilla :-)... Seuraavaksi makuuhuone. Haaveilen joululakanoiden ostamisesta, LOL

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ihanaa! Laitahan kuvia tulemaan kun on valmista :)

      Poista
  2. Ihanasti valaistu. Tänään laitettu jouluvalot ja keittiöon vielä joulukappa. Kiva polttaa kynttilöitä marraskuun harmaudessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parasta marraskuussa on ehdottomasti pimeät illat ja hyvä syy kynttilöiden polttamiseen ;)

      Poista