maanantai 29. elokuuta 2016

Päiväreissulla Amsterdamissa




Olen aikaisemminkin kirjoittanut täällä Sveitsissä asumisen mukavista puolista matkustamisen kannalta. Vaikka Bernillä ei olekaan omaa lentokenttää (tai no on oma lentokenttä, mutta sillä on todella huonot yhteydet mihinkään), täältä pääsee sekä Zürichin, Baselin että Geneven lentokentille alle kahdessa tunnissa. Sen vuoksi pääsen usein matkustamaan "viime tinkaan", enkä joudu odottelemaan kokousten alkamista kohteessa huonojen lentoyhteyksien vuoksi.

Viime viikolla tein päiväreissun Amsterdamiin. Lähdin kentälle seitsemän aikaan aamulla, hyppäsin Easyjetin koneeseen Baselista ja olin klo 10:30 toimistollamme. Kokoustimme siellä kollegoiden kanssa klo 17:30 asti, jolloin lähdin takaisin kentälle. Kotiin saavuin klo 21:30. Erittäin kätevää ja tehokasta, ja Easyjetin ollessa kyseessä myös edullista. Hieman jännitystä tosin tuotti tieto että Easyjetin pilootit olivat lakossa Hollannissa. Onneksi minun kohdalleni ei kuitenkaan sattunut mitään myöhästymisiä.

Täällä on muuten ollut viime viikkoina todella kuuma. Eilen illalla oli vielä 34 astetta. Ei saisi valittaa koska kyseessä on varmasti kesän viimeisimpiä hellepäiviä, mutta tällä hetkellä toivoisin kyllä hieman viileämpiä päiviä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti