torstai 25. elokuuta 2016

Ensimmäinen työmatka lomien jälkeen










Kesälomien jälkeen oli jälleen aika palata työmatkailun pariin. Ensimmäinen matkani suuntautui jälleen Portlandiin Mainen osavaltiossa. Tämä oli vissiin neljäs reissu tänä vuonna Maineen, ja kaksi reissua on vielä ainakin tulossa tänä vuonna.

Kesä on upeaa aikaa Portlandissa, joka on tunnettu Yhdysvalloissa Vacationland:na, eli Lomamaana. Turistikauden kyllä huomasi Portlandin kaduilla ja ravintoloissa; yleensä ravintoloissa on hyvin tilaa kahdeksan jälkeen illalla, mutta tällä kertaa saimme jonottaa parikymmentä minuuttia pöytää. Kaupunki on täynnä erittäin hyviä ravintoloita, etupäässä kalaravintoloita. Yllä oleva kuva on uudesta The Scales nimisestä ravintolasta yhdellä Portlandin sataman useasta laiturista. Kampasimpukat olivat suussasulavia ja erittäin kohtuuhintaisia.

Päivät olivat täynnä kokouksia, mutta tällä kertaa pääsimme myös nauttimaan illoista sillä vapaa-aikaa oli enemmän kuin yleensä. Kävin myös lenkillä aamuisin hotellin lähettyvillä olevalla patikointipolulla. Upeat maisemat toivat energiaa työpäivään. Pidän kovasti tästä seudusta, joka on huomattavasti rauhallisempi kuin jenkkien suurkaupungit. Siitä kertoo jotain esim. kadun varteen asetettu vihanneskori, josta ohikulkijat voivat vapaasti napata mukaan mieleisensä luomuvihannekset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti