lauantai 6. elokuuta 2016

Rapujuhlat saaristossa







Meidän perinteisiin kuuluu jokavuotiset rapujuhlat tyttökavereiden kesken. Näitä rapujuhlia on järjestetty jo yli 10 vuotta, ehkä jopa 15 vuotta, joka vuosi. Miehet ovat matkan aikana vaihdelleet, mutta tyttöporukka pysynyt samana. Jos kaikki pääsevät paikalle, meitä on 12 henkeä. Rapujuhlat järjestetään vuorotellen, joten omalle kohdalle rapujuhlien järjestäminen tulee noin joka kuudes vuosi.

Tänä vuonna olimme upeissa maisemissa etelä-Suomen saaristossa. Nautimme alkuun maailman parhaimman Napue Gin Tonic drinkin, johon tulee rosmariinia ja karpaloita. Todella hyvää (ja myös aika vahvaa ;-)).

Pääruuaksi meillä oli maukasta paellaa kanalla, chorizolla ja katkaravuilla. Tästä setistä tuli jo niin täyteen että kävimme välissä sup:ailemassa. Kokeilin sup-lautailua nyt toistamiseen, ja tällä kertaa pääsin jopa hyvin eteenpäin seisomasennossa. Hauska tapa liikkua vesillä kun tuntee meren aallokon suoraan jalkojen alla!

Päälle söimme perinteiset ravut, tällä kertaa isäntäpariskunta oli nähnyt vaivaa ja ostanut myös suomalaisia rapuja. Lauloimme tietenkin snapsilauluja ja joimme aivan liikaa. Sitten oli vielä saunomiset, yöuinnit sekä yöruokailut. Täydelliset juhlat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti