perjantai 22. toukokuuta 2015

Pari päivää keskustassa






Tulimme tällä viikolla Suomeen työ-loma yhdistelmämatkalle. Olen ollut pari päivää etätöissä Helsingin keskustan Glo Art hotellissa ja nyt matka jatkuu pitkällä lomaviikonlopulla. Taas on voinut todeta saman asian kuin edellisilläkin Suomi-matkoilla: työnteko täältä etänä ei ehkä ole paras ratkaisu. Teen ptikiä päiviä Sveitsissä, ja aikaeron takia nämä päivät ovat vielä tuntia pidemmät täällä Suomessa. Tämä johtaa siihen että illat jäävät todella lyhyiksi, ja koko päivä on periaatteessa vain töitä. Ehkä ensi kerralla tulemme vain viikonlopuksi ja tietokoneen voi jättää kotiin.

Glo Art hotelli oli positiivinen kokemus, minulle tärkeätä työn vuoksi oli tietenkin että nettiyhteys toimi hyvin. Aula ja ravintola olivat hienoja vanhantyylisiä. Ainoa häiriötekijä oli aamukuudelta soiva palohälytys joka johtui kiustenkuivaajasta. Voin kuitenkin ylpeänä sanoa että me olimme ensimmäisenä pihalla kokoontumispaikalla. Näitä palohälytyksiä hotelleissa on sattunut minulle useasti, tämä oli varmaan jo viides kerta kun seison ulkona pihalla pyjamahousuissa.

Iltaisin ehdimme nähdä ystäviä keskustassa, käydä ulkona syömässä, katsastaa Helsingin lukuisat uudet baarit ja käydä elokuvissa. Tuntuu kuin Helsinki olisi kehittynyt huimasti vain parissa vuodessa, ja uusia hienosti sisustettuja ja tyylikkäitä ravintoloita on joka kulmassa. Varsinkin pienpanimoihin keskittyneitä olutravintoloita on paljon, pari vuotta sitten ne olivat vielä harvinaisia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti