keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Vajaakuntoisena uuteen vuoteen

Tämänkertainen flunssa ei vain millään luovuta. Yskä on tullut takaisin ja kunto ei ole entisellään. Jaksan just kävellä bussipysäkille tai lähiruokakauppaan. Tänään oli tarkoitus olla Saksassa työmatkalla mutta jäin kotiin parantelemaan itseäni. Seuraavilla viikoilla on kaksi työreissua rapakon taakse tiedossa ja haluaisin olla niitä varten kunnossa.

Eikä siinä vielä kaikki: joulu- ja uudenvuodenpyhien aikaan olin paremmassa kunnossa ja kävimme laskettelemassa. Käytin uusia aurinkolasejani rinteessä ja viisaana laitoin vielä niiden päälle normaalit laskettelulasit suojaamaan silmiä viimalta. Tämä sattui pikkaisen nenän kohdalla, mutta en välittänyt siitä tuolloin.

Parin päivän kuluttua nenä muuttui punaiseksi ja araksi. Pari päivää myöhemmin se turposi ja kolotus laajentui alaotsaan ja poskiin. En ole käynyt lääkärissä, mutta jollain tapaa nenä on saanut pahemmankin kolauksen. Tämä on niin kummallista, koska en muista että nenä olisi saanut mitään suurempia kolhuja rinteessä tai sen ulkopuolella.

Nyt kuitenkin nukun istualteen ja voitelen nenää erilaisilla apteekista haetuilla voiteilla. Nenä on edelleen turvonnut ja sitä kolottaa. Tunnen itseni todella tyhmäksi, kuka nyt aiheuttaa nenämurtuman itselleen tällä tavalla? Töissäkin ehdin jo kertoa tästä, mutta jälkikäteen ajateltuna en tiedä uskoiko kukaan minua. Tämähän kuulostaa vain liian tyhmältä ollakseen totta.

Lenkkipolulle on jo kova ikävä, mutta niinhän se aina on-silloin kun ei pääse urheilemaan tekisi kovasti mieli liikkua.

1 kommentti:

  1. Miten sä onnistutkin... Tsemppiä, toivottavasti nenä parani jo! t.Anna

    VastaaPoista