maanantai 5. tammikuuta 2015

Bernin eläinpuisto








Bernin keskustan lieppeillä  Aare-joen varrella sijaitsee melko pieni mutta mukava eläinpuisto. Alue on osittain ilmainen, ja tavallisia kotieläimiä ja lintuja pääsee ihastelemaan ilman sisäänpääsymaksua. Sijainti on myös kesällä mukava, jos lähtee kävelylle keskustasta jokea pitkin päätyy suoraan eläinpuiston alueelle. Kesällä olen lenkkeillyt tästä ohi useasti ja katsellut samoja eläimiä metsässä.

Tällä kertaa lähdimme katsomaan eläimiä myös sisälle, siellä sijaitsee apinapuisto sekä erilaisia liskoja ja matelijoita. Sisällä on mukavan kostea ja lämmin ja varsinkin näin talvisaikaan siellä viihtyy jo pelkästään siksi hyvin. Haittapuoli sisällä oli se että kameran linssi huurtui, sisältä emme siis onnistuneet saamaan oikein mitään hyviä kuvia.

Suuria eläimiä paikassa ei ole montaa, eläinpuiston mainoslause onkin vähemmän eläimiä ja enemmän tilaa siellä asuville eläimille (Mehr platz für weniger Tiere). Kannatan ehdottomasti tätä ajattelua, onhan eläinpuistojen koko olemassaolo hieman kyseenalainen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti