tiistai 30. tammikuuta 2018

Viikonloppu Miamissa

Tältä näyttää kun on vihdoin vapaa töistä ja viikonloppu on edessä






Versace talo Art Deco -korttelissa

Miami South Beach


Biscayne saarella pesukarhuja katsomassa


Näkymä Biscayne saaren majakasta

Majakan vartija






Wynwood walls


 Viikon työuurastuksen jälkeen jäimme vielä viikonlopuksi Miamiin parin kollegan, Janine:n ja Paola:n kanssa, sekä Janine:n poikaystävän kanssa. Janine on Saksasta ja Paola Italiasta, molemmat tekevät meillä myyntitöitä. Olin ajatellut että viikonloppu Miamissa ei olisi pahitteeksi näin talven keskellä, ja olisi kiva nauttia auringosta ja rannoista.

Vuokrasimme airbnb asunnon Miami North Beach:ltä. En tarkalleen muista miksi valitsimme North Beach:n, olen kerran aikaisemminkin ollut North Beach:llä viikonlopun. Taisi olla niin että majoitus oli yksinkertaisesti halvempaa ja parempaa siellä kuin South Beach:llä. Olimme vuokranneet auton käyttöömme, joten pääsimme kätevästi siirtymään paikasta paikkaan.

Ikäväksemme sairastuimme kaikki enemmän tai vähemmän viikonloppuna. Paola kärsi pahoinvoinnista ja vatsataudista, loput flunssasta. Energiaa meidän porukassa oli siis todella vähän, ja tietenkin myös viikon työt ja kokous painoivat päälle. Kun on koko viikon ollut sosiaalinen aamusta iltaan olisi ehkä kaikkein mieluiten viettänyt viikonlopun omassa rauhassa.

Kiersimme matalasta energiatsosta huolimatta Wynwood wall:n upeat graffitit, Miami South Beach:n Art Deco korttelit, Biscayne saaren, sekä shoppailukadut Miamissa. Säät eivät oikein suosineet meitä muuten kuin viimeisenä päivänä, ja pukeutuminen oli ehkä myös flunssasta johtuen haasteellista. Kun tuuli ja oli pilvistä joutui laittamaan kaikki mukana olleet vaatteet päälle, kun oli aurinkoista ja tyyntä oli liian kuuma jopa hameessa.

Olin jälleen kerran iloinen kun sain hypätä koneeseen ja lähteä kotiin. En tiedä olenko alkanut kyllästymään matkustamiseen lopullisesti, vai onko matkoja vaan ollut liikaa viime aikoina. Kotiinpaluu oli kuitenkin hieman haastava, sillä olin menomatkalla unohtanut takin lentokoneeseen, ja takin taskussa oli myös kaikki avaimet. Tulin siis maanantai aamuna kotiin pitkän lennon jälkeen palellen ja ilman avaimia. Onneksi vuokraisäntä oli kotona ja hänellä oli vara-avaimet.

Reissut tulevat jatkumaan vielä kolmen viikon ajan taukoamatta. Töitä on niin paljon ettei muuta ehdi juuri ajatella. Periaatteessa olen töissä nyt kolme viikkoa putkeen ilman viikonloppuja. Jos tästä selviän jotenkin takaisin kotiin en lähde mihinkään enää. Ainakaan viikkoon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti