perjantai 2. helmikuuta 2018

Kolmas viikko matkustelua: vuorossa Montpellier



Olin tammikuun aikana vain viisi päivää kotona, jolloin kävin pesemässä vähän pyykkiä ja pakkailemassa uusia laukkuja. Myös helmikuu alkoi työmatkalla, tällä kertaa Montpellieriin Ranskaan, jossa olen käynyt lukuisia kertoja aikaisemminkin, viimeksi kesäkuussa viime vuonna. Olin täältä blogista katsonut että viime talven Montpellierin reissun aikaan oli jo todella keväistä ja lämmintä kun kävimme siellä. Valitettavasti tämän vuoden reissu taisi olla juuri kriittiset pari viikkoa aikaisemmin, ja mantelipuiden kukintaa lukuunottamatta keli oli vielä varsin talvinen.

Sairastuin Montpellierissä jälleen vatsatautiin, eikä tämä ollut ensimmäinen kerta. Pesin vahingossa hampaat hanavedellä ja epäilen että herkkä vatsani reagoi siihen. Onneksi kollegalla oli immodiumia mukana, ja pääsin osallistumaan kaikkiin kokouksiin taudista huolimatta, tosin hieman heikkona. Kävi jälleen mielessä miksi en vain jäänyt hotellille lepäämään kun en ollut kunnossa. Niin sitä aina vain vaatii itseltään liikaa.

Jos suuntaat Montpellieriin voin lämpimästi suositella Hotel Oceania:aa, joka sijaitsee vanhan kaupungin keskustassa, kätevästi lähellä juna-asemaa. Hotelli on hiljattain kunnostettu kokonaan. Yläkerrasta löytyy pieni kuntosali sekä hammam, ravintolasta saa hyvää ruokaa ja baarimikolta ilmaisia suolapähkinöitä :-)

Nyt olen viikonlopun kotona Bernissä ennen seuraavia seikkailuja. Rauhallista viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti