perjantai 26. syyskuuta 2014

Bella Sky Kööpenhaminassa










Edellisessä työssäni matkustelin säännöllisesti Kööpenhaminaan. Pidin kaupungista ja siellä vallitsevasta tunnelmasta paljon, ja olinkin iloinen kun pääsin tällä viikolla palaamaan Köpikseen pitkästä aikaa. Työmatkalla kun on, ei kaupungista ehtinyt juurikaan nauttia. Valitsin kuitenkin suosikkihotellini, Bella Sky:n, ihan vain vanhoja aikoja muistaen.

Bella Sky sijaitsee keskustan ja lentokentän välissä, n. 10 min taksimatkan päässä keskustasta. Keskustaan pääsee myös metrolla ja junalla ja lentokentältä hotelliin on ilmainen kuljetus. Hotellin läheisyydessä on ostoskeskus, mutta ei paljon muuta.

Itse hotelli on viimeisen päälle moderni, varmasti modernein hotelli jossa olen ikinä ollut. Tässä pari esimerkkiä:

1) Hissiä tilatessa kerros valitaan ensin aulan valikosta. Jokaiselle kerrokselle ilmoitetaan erikseen mikä hissi juuri tähän kerrokseen tulisi valita. Hissiin mentäessä se tietää jo valmiiksi mihin kerrokseen olet menossa

2) Aamupalalla mehuvalinta tapahtuu seinällä olevan iPadin kautta (aiheuttaa hieman ruuhkaa..)

Esimerkkejä minulla oli mielessä vaikka kuinka monta, mutta en tietenkään saa niitä nyt päähäni. Joka tapauksessa ehkä  näistä saa hyvin osviittaa minkälaisesta hotellista on kyse. 

Hotellilla on 4 ravintolaa, joista yksi sijaitsee ylimmässä 22. kerroksessa. Lisäksi hotellilla on spa-osasto hoitoineen (jossa en tosin ole ehtinyt vielä käydä). Naisille on myös varattu erillinen Bella-kerros, jossa vain naisilla on oikeus yöpyä.

Huoneissa on hulppeat näköalat suurine ikkunoineen yli Kööpenhaminan. Täällä olen nauttinut mitä mahtavimmista auringonlaskuista.

Voisin suositella tätä hotellia etenkin Tanskassa autolla liikkuville työmatkailijoille. Auton kanssa kaupungin ulkopuolella sijaitsevaan hotelliin on helppo tulla ja nopea lähteä liikenteeseen aamulla. Työmatkailijalle hotelli tarjoaa kaikkea: ilmainen ja nopea nettiyhteys ilman salasanoja, saunaosasto, myöhään auki olevat ravintolat, hiusten kuivaajan, silitysraudan ja ennen kaikkea hyvät yöunet.


1 kommentti:

  1. Samaa mieltä kanssasi, kiva ja staili hotelli, palvelu pelaa ja kivat huoneet lisämausteineen. Minna

    VastaaPoista