lauantai 19. heinäkuuta 2014

Vaatelöytöjä jenkeistä

Hame White & Black

Trikoomekko Banana Republic

Mekko Banana Republic

Paitapusero New York & Company

Jakku White & Black

Niin kuin olen jo aikaisemminkin täällä blogissa maininnut, niin vaateostoksia kannattaa tehdä jenkeistä aina kun mahdollista. Se on kuin rahaa laittaisi pankkiin (tai niin ainakin uskottelen itselleni..).

Tämän reissun luottokauppa oli tietenkin Banana Republic niin kuin viimeksikin. Sieltä vain aina tuntuu löytyvän kivoja ja laadukkaita vaatteita poistohintaan. Lisäksi löysin kaksi uutta kauppaa: White & Black sekä New York & Company. Molemmissa oli hyvät alennusmyynnit ja löytöjä tuli taas tehtyä. Vaatteiden laatu vaikuttaa hyvältä, mutta lopullisen tuomion kestävyydestä voi tietenkin antaa vasta kun vaatteita on pari vuotta käytetty.

Sitä sun tätä löytyi myös ROSS:sta, sieltä saa merkkivaatteita, laukkuja ja kosmetiikkaa aina poistohinnoin.

Ikäväkseni SWISS pyysi ekstramatkalaukusta 100 USD, Finnairilla olen tottunut siihen että lisälaukun saa mannertenvälisillä lennoilla aina tuoda ilmaiseksi. Ostin Samsoniten kovakuorisen ison matkalaukun ROSS:sta 80 USD:lla (alkuperäinen hinta 300 USD), joten ehkä sen 100 USD maksun just ja just voi sietää.




2 kommenttia:

  1. Superfina! Banana republic verkar ju jättebra! Det märket fanns i tiderna på Sokos, men tror inte det funnits mera på många år, måste kolla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, det är ett jätte bra märke, lönar sig att kolla! Jag tcker nagon sa att man inte skulle fa det fran Finland, men har aldrig tagit reda pa det själv..

      Poista