keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Fiiliksiä - 4kk


Ja taas on kuukausi mennyt ja on kuukauden fiilisten aika. Heinäkuu oli melkoista haipakkaa erinäisten matkojen kanssa, eipä tullut Bernissä oltua kuin muutama yö loppujen lopuksi. Eikä tuo elokuu ja syksy vaikuta sen rauhallisemmilta. Olenkin monelta ulkomailla asuneelta kaverilta kuullut ja ymmärtänyt että ulkomailla asuessa tapahtuu paljon enemmän kuin kotimaassa. Yleensä vierailijoita on jonkun verran ja siihen päälle myös matkat Suomeen. Minun tapauksessani myös työmatkat vievät paljon aikaa. Syksyllä suunnittelen vielä uusien harrastusten aloittamista ja sen lisäksi pitäisi myös uusia kavereita alkaa etsimään toden teolla.

Heinäkuu on säiden puolesta ollut todella huono Bernissä ja sadetta on riittänyt melkein kuukauden jokaiselle päivälle. Selasin vanhoja kuvia ja eteen osui tämä maaliskuun lopussa otettu kuva, jossa minulla on hame päällä. Tällainen samanlainen vaatekerros on nytkin tarpeen, ja hame on ehkä jopa vähän rohkea veto. Sainkin aika paljon hämmästeleviä katseita kun saavuin Sveitsiin suoraan Suomen tropiikista lyhkäinen kesämekko päällä.

Suomen kesä on ainutlaatuinen ja harmittaa että en pääse yhtälailla nauttimaan siitä nyt kun en enää asu siellä. Olen kuitenkin yrittänyt muistuttaa itseäni siitä että syksy tulee jossain vaiheessa, eikä tuo valo, aurinko ja lomailu ole pysyvää.

Plussat ja Miinukset

+ Ulkomailla oloni aikana ei ole vielä tullut eteen tylsää viikkoa
+ Kavereita ja perhettä on ihana nähdä joko Suomen lomalla tai heidän vieraillessa Bernissä
+ Työ, olen erittäin tyytyväinen nykyyiseen työnantajaan ja työtehtäviini

- Kavereiden hankkiminen vie aikaa, eikä sitä ylimääräistä aikaa juuri ole
- Kehno kesä Bernissä
- Jos ikinä tulee koti-ikävä ja ikävä Suomeen, se on varmaan juuri heinäkuussa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti