lauantai 5. heinäkuuta 2014

Aikaa nauttia kesästä





Työmatkailu tuo joskus odottamattomia mahdollisuuksia, kuten pidennetty viikonloppu hyvän ystävän luona Houstonissa Texasissa. Wisconsinissa oli kylmää ja koleaa, joten saavuin vilttiin kääriytyneenä keskiviikkoiltana Houstoniin. Lentokentältä ulos astuessa pysty heti heittämään viltille hyvästit, ulkona oli vielä myöhään illalla sortsikelit. Lämpö ja ilmankosteus tekevät ihmeitä iholle ja mielelle, jo muutaman päivän oleskelu näissä olosuhteissa tuo lomafiiliksen, vaikka töitä on joutunut vielä tekemään päivittäin.

Sanomattakin on varmaan selvää että Texmex ruoka on erinoimaista. Annokset ovat suuria, joten nälkää ei todellakaan tarvitse nähdä. Tulipahan kokeiltua myös suosittua standup paddleboardia, vaikkakin minun tapauksessani oli enemmänkin kyse sitting paddleboardista. En uskaltanut edes kokeilla laudalla seisomista, sen verran tapaturma-altis olen yleensä.

Onneksi on vielä pari päivää jäljellä täällä Houstonissa, niin ihanalta tuntuu nauttia ystävien seurasta ja ihanasta etelän auringosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti