tiistai 8. huhtikuuta 2014

Ei enää yhtäkään ruuvia





Ikean huonekalujen kokoaminen on varmasti monelle tuttua puuhaa. Ohjeethan niissä ovat aika hyvät, kunhan niitä vain jaksaa seurata.

Bernin läheltä löytyi myös Ikea, mutta päädyimme kuitenkin ostamaan suurimman osan huonekaluista Conforamasta. Conforama on paikallisten mukaan vähän laadukkaampi kuin Ikea, mutta silti edullinen. Satuimme sopivasti shoppailemaan juuri kun Conforamassa oli alennusmyynnit, joten saimme aika hyvät diilit monesta huonekalusta. Olimmekin erittäin tyytyväisiä ostoksiin, kunnes alkoi huonekalujen kokoaminen.

Jos Ikean ohjeet joskus tuntuvat hankalilta ja pitkiltä, niin voin sanoa ettei ne ole mitään verrattuna Conforamaan, ainakin niihin joihin olen itse törmännyt. Noin tuhannen ruuvin jälkeen olen saanut lopullisesti tarpeekseni kaikesta kokoamispuuhasta. Ongelma vaan on että noita hommia olisi vielä pariksi viikoksi jäljellä. 

2 kommenttia:

  1. Iiks, eikä...! Tässähän tulee ihan myötätuntohedari. Onko Conforaman jo teidän uus yhteinen kirosana?! Söpöjä ruuvipurkkeja ootte kuitenkin hankkineet, näyttää ihan hiekkakakkumuoteilta, hihii... :)
    -Paula K

    VastaaPoista
  2. Conforama on joo ainakin mun kirosana nykyään! Oon saanut jo aika paljon koottua, joten eiköhän viikonloppuna olisi taas aika mennä hankkimaan vähän lisää koottavaa :) Täytyyhän sitä pitää itsensä kiireisenä ettei tulisi liian koti-ikävä!

    VastaaPoista