maanantai 7. tammikuuta 2019

Pari päivää Seminyakissa




Retriitin jälkeen tapasin vielä muutamaksi päiväksi surffileirin ihmisiä Seminyakissa Balilla. Seminyak on vanhempi surffikohde kuin Canggu, ja paljon isompi ja vilkkaampi. Olen käynyt Seminyakissa pyörähtämässä kahdeksan vuotta sitten Balilla käydessäni, ja muistissa oli hienot hotellit ja hyvä ruoka. Saman saimme kokea myös tämän reissun aikana. Majoituimme keskitason hotelliin, mutta saimme silti oman olohuoneemme jossa oli myös oma uima-allas! Iltaisin kävimme katsomassa auringonlaskua Ku De Ta -ravintolassa. Päivisin shoppailimme ja joogailimme. Pari päivää kuluu helposti Seminyakissa, mutta surffaukseen suosittelisin kuitenkin Canggua. Surffaajia riittää ruuhkaaksi asti Seminyakissa, vaikka toki täältäkin varmasti löytyy hiljaisempia rantoja.

Seminyakissa koin myös ensimmäisen maanjäristyksen kun Denpasarin lähellä oli 4.9 luokan maanjäristys. Yö oli muutenkin levoton koska yllämme pyöri ukkosmyrsky joka ei ottanut laantuakseen. Havahduin siihen että sänky tärisi ja mietin aluksi mistä se johtuu kunnes ymmärsin kyseessä olevan maanjäristys. Onneksi se jäi pieneksi eikä ulos edes ehtinyt ajatella lähtevänsä. Ystäväni Fanny nukkui onnellisesti sekä ukkosmyrsyn että maanjäristyksen läpi. Aamulla katu näytti siltä kuin yön aikana olisi ollut maailmanloppu ja joogaohjaaja sanoikin että katu oli aamulla tulvinut polviin asti vettä.

Alunperin tarkoitukseni oli jatkaa Balilta Floresin saarelle, mutta koska sadekausi oli juuri saapunut tänne halusin vain päästä aurinkoon. Ostin siis ex tempore lipun Kambodzaan katsomaan Angkor Watin temppeleitä. Siitä lisää ensi kerralla.

Hyvää viikon alkua kaikille! 

2 kommenttia:

  1. Wow! This is where you stayed?!?! holy cow!
    Aren't earthquakes the strangest thing? so confusing, the first time ever experiencing one.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. The mid picture is from our room in Seminyak, it was pretty cool with our own little pool :-) Yes it was my first earthquake and first I didn't understand what's going on. Luckily it wasn't a big one!

      Poista