torstai 24. maaliskuuta 2016

Majoituksemme Zell am Zillerissä













Zell am Zillerissä yövyimme ZillerSeasons Das Post hotellissa, jossa oli tarjolla tavallisten hotellihuoneiden lisäksi myös erikokoisia huoneistoja. Osa porukasta yöpyi huoneistossa, jossa meillä oli käytettävissä olohuone sekä keittiö. Ruokapöydän ääressä ei tullut tällä kertaa syötyä, mutta hyödynsimme sitä kortin peluuseen sekä seuraavan päivän suunnitelmien tekemiseen.

Hotellissa oli myös hieno spa-osasto, joka ikävä kyllä oli saksalaiseen tyyliin alastonta aluetta. Täällä ei siis saanut käyttää uima-asuja, paitsi tietenkin uima-altaassa. Me toki käytimme pyyhkeitä ympärillämme, mutta täältä löytyi myös niitä perinteisiä alastomuudesta nauttivia saunojia. Joka tapauksessa saunaosastolla oli mukava rentoutua laskupäivän jälkeen, ja erillinen suomalainen saunarakennus oli erityisesti meidän mieleen.

Söimme hotellin ravintolassa pari iltaa. Siinä oli vaihtuva päivämenu joka käsitti neljä ruokalajia 33 EUR:n hintaan. Ruoka oli laadukkaan oloista ja hyvänmakuista.

Muutenkin hotelli oli meidän mieleen, palvelu pelasi ja huoneet olivat siistikuntoiset ja hienot. Voin ehdottomasti suositella tätä hotellia kaikille Zillertalissa vieraileville!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti