lauantai 1. elokuuta 2015

Viikonloppu Helsingissä







Meillä on ollut tapana pysähtyä Helsinkiin pariksi yöksi aina Suomen vierailumme aikana. Asumme eri hotelleissa ja käymme ulkona syömässä, elokuvissa tai kiertelemme kauppoja. Näin teimme myös tällä kertaa, ja hotelliksi valikoitui Kampin Radisson hotelli erittäin edullisen kesätarjouksen vuoksi. Saimme vielä ilmaisen upgrade:n business luokan huoneeseen ylimpään kerrokseen. Hotelli on varmaan nähnyt loistokkaimmat aikansa jo vuosia sitten, pinnat olivat kuluneet ja huoneet olivat business luokassakin mitäänsanomattomat. Aula oli tunkkainen ja ilmapiiri oli jämähtäneen oloinen. Hyviä puolia olivat keskeisen sijainnin lisäksi todella hyvä ja monipuolinen aamupala, remontoidut saunatilat sekä ilmainen pääsy City Gym kuntosalille.

Helsinki on mukava kesäkaupunki, ja kyllähän siellä aina pari päivää viihtyy. Kuitenkin tuli tällä kertaa vähän sellainen olo että tämä on jo nähty. Loppujen lopuksi kaupunkialue on melko pieni, eikä meillä ollut kunnolla aikaa kierrellä esimerkiksi Kaivopuistoa tai Helsingin ulkopuolella olevia saaria. Tosin kelitkään eivät tällä kertaa suosineet saarihyppelyä. Kävin myös ystäväni kanssa The Cock ravintolassa Kasarmintorilla. Ravintola osoittautui todella mukavaksi ja tunnelmalliseksi, ja ruoka oli erinomaista. Suosittelen!

Pidimme kahden ystäväni kanssa yhteiset 35-vuotisjuhlat Le Bonk ravintolan terassilla. Ystäviä oli tottakai hauska nähdä, ja joku tekosyy juhlille löytyy aina. Seuraavia synttäribileitä suunniteltiin jo, joten ensi vuonna sitten uudestaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti