keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Ystäviä, sukulaisia, häitä ja kastajaisia










Kuukauden tauon jälkeen olikin jo aika palata takaisin Suomeen. Pakkasin viisaana mukaan kevyitä kesätoppeja ja bikinit, ja olin yllättynyt kuinka sain kaikki Suomessa, jenkeissä sekä tulevalla Saksan työmatkalla tarvitsemani vaatteeni mahtumaan vain 16 kg:n matkalaukkuun. Taisin mainita tästä ylpeyden aiheesta jopa facebookissa.

Suomi ei tietenkään enää syyskuun lopussa kylve missään helteessä, niin nopeasti nuo Suomen lyhyet kesät ovat näköjään unohtuneet. Sainkin pallella, ostaa uusia villapuseroita ja lainailla takkeja vähän sieltä sun täältä. Villakangastakki olisi tullut iltaisin tarpeeseen.

Viikkoon mahtui tällä kertaa todella paljon: onnistuin näkemään vanhoja työkavereita jopa kahdesta edellisesta firmasta illallisen merkeissä keskustassa. Basso & Baskeri oli aivan huippuravintola, voin lämpimästi suositella! Lisäksi tuossa paikassa avataan ensi viikolla uusi viinibaari. Sitä täytyy käydä ensi kerralla kokeilemassa. Voi kun Bernissäkin olisi edes yksi oikeasti hyvä ravintola jossa tarjoiltaisiin moderneja makuja.

Ehdin myös nähdä vanhoja tyttökavereita Haukilahden Paviljongissa, josta tuo hieno auringonlaskukuva on otettu. Lisäksi kävimme mökillä Raaseporissa pari yötä, vierailimme häissä ja kastajaisissa ja tietty saunoimme aina mahdollisuuden tullen.Mainittakoon että häät olivat aivan upeat: hyvää ruokaa ja hienot puitteet. Morsian säteili ja hääpari oli onnellinen. Kastajaisissa maailman söpöin pikku prinsessa sai nimen Holly Ellen. Tähän laittaisin sydänmerkin perään jos osaisin..Eihän näistä juhlista mitään kunnollisia kuvia ehtinyt ottaakaan kun oli niin juhlahumussa.

Iso Omenan uudesta ravintolamaailmasta tuli kokeiltua kolmea eri ravintolaa, jotka kaikki olivat hyviä. Uusista kaupoista tuli shoppailtua niitä lämpimiä villapaitoja. Hyvän ystävän kanssa tuli käveltyä pitkin vanhoja kotikatuja. Vanha Elanto ei ollut enää Siwa vaan Alepa. Niin ne ajat muuttuvat.

Ja tietty poimin myös auringonkukkia ja muistelin vanhoja aikoja. Mikään ei ole enää niin kuin ennen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti