lauantai 16. tammikuuta 2016

Antagnodin kylä






Valitsimme tällä kertaa majoituksen Antagnodin pienestä kylästä, joka sijaitsi noin viiden kilometrin päässä Champolucin kylästä ja päähisseistä. Antagnodista löysimme mukavan huoneistomajoituksen kohtuuhintaan booking.comin kautta. Laskureissuilla huoneisto- tai mökkimajoitus on meidän ehdoton suosikki, iltaisin laskupäivän jälkeen on ihana palata sohvalle makaamaan ja seurustella laskukavereiden kanssa. Hotellihuoneessa ei viihdy samalla tavalla iltaisin, ja aina on "pakko" lähteä jonnekin kylälle pyörimään.

Meidän majoitus oli nimeltään Lo Peyo, joka koostui noin 15:a huoneistosta. Huoneistot oli hienosti sisustettu alppiteemalla ja paikan päältä löytyi myös erillinen rakennus spa-osastolla. Spa-osastolla oli sauna, höyrysauna sekä poreallas asiakkaiden käyttöön. Kävimme tietenkin täällä nauttimassa lämmöstä laskupäivien jälkeen. Onneksi italialaiset eivät ole yhtä innokkaita saunojia, vaan saimme käytännössä keskenämme saunoa.

Antagnodin kylässä oli hauska pyöriä iltaisin ihastelemassa ikivanhoja rakennuksia ja kapeita kujia. Juuri tällaiset paikat ovat minun makuuni, joissa ei ole massaturismille rakennettuja korkeita hotellirakennuksia tai ravintolaketjuja. Kylästä löytyi pari hyvää ravintolaa joissa oli erittäin kohtuuhintaista ruokaa. Söimme kolmen hengen illallisen viineineen noin 50 euron hintaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti