tiistai 9. joulukuuta 2014

Kolme kuukautta poissa Suomesta


Tänään palaan takaisin kotimaahan kolmen kuukauden tauon jälkeen. Viimeksi kun kävin Suomessa siellä oli vielä tämän näköistä. Arvelen että nyt on vähän harmaampaa.

En ole koskaan aikaisemmin ollut näin kauan poissa Suomesta. Aika on mennyt nopeasti, mutta huomaan kuitenkin että nyt on hyvä aika käydä siellä. Kaipaan tiettyjä asioita todella paljon, ystävät ja perhe ovat tietenkin ykkösenä listalla. Mietin mitä muuta haluan ehdottomasti tehdä ja nähdä Suomessa ollessani ja muistin että siellä pääsen SAUNAAN. Tuli aivan käsittämätön onnellisuuden tunne. En malta odottaa että pääsen saunan lauteille kiipeämäään ja rentoutumaan. Toinen asia mikä tuli mieleen oli sushi, sitä kun ei täällä ole tullut syötyä kuin kerran eikä se ollut kovin ihmeellistä. Sveitsi ei oikein ole mikään kalamaa. Kolmantena tuli mieleen omat lenkkipolut. En ole viime aikoina juossut kovinkaan paljon erinäisistä tekosyistä johtuen. Nyt otan kuitenkin lenkkikamppeet mukaan ja suuntaan tutuille reiteille.

Finnairin sinivalkoiset siivet siis alle tänään työpäivän päätteeksi!

2 kommenttia:

  1. Du vet inte vad du är saknad!! Såå siisti att ses snart! Här är det nog extremt grått men det börjar ändå bli julstämning :) Sakerna du säger att du saknat är precis säkert vad jag också skulle sakna, förutom sushin :) E.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih! Skall bli super att ses!! Lite gratt är det ju. Och mörkt, dagarna var visst tre timmar kortare när jag kollade upp det.

      Poista