maanantai 15. joulukuuta 2014

Kohokohtia ja epäonnea







Pidennetty viikonloppu Suomessa on nyt ohi ja eilen palattiin takaisin Sveitsiin, minä tosin aika vajaakuntoisena. Suomessa ehdin tehdä joitain ihania asioita, mutta pari tärkeätä juttua jäi tällä kertaa välistä ikävän flunssan iskiessä juuri viikonlopuksi.

Arkipäivät menivät lähinnä työn merkeissä, ehdin yhtenä iltana joulunviettoon perheen kanssa ja samalla tuli nautittua suomalaisia jouluruokia. Kalaruuat ovat aina olleet suosikkejani joulupöydässä, niin myös tänä vuonna.

Sushi oli ehdottomasti to-do listalla Suomessa, ja ehdimmekin käydä Tapiolan Sushi Artissa syömässä perinteisen veneen kahdelle. Hyvää niin kuin aina, suosittelen!

Saunaan ehdin vain kerran, vaikka suunnitelmissa oli saunoa kerran päivässä. En tiedä johtuiko siitä ettei kroppa ollut tottunut saunomaan ja siihen liittyvään vilvoitteluun parvekkeella, mutta seuraavana aamuna minulla oli joka tapauksessa melko kova flunssa joka illaksi vielä nosti yli 39 asteen kuumeen. Harmitti aivan älyttömästi, koska juuri tänä iltana oli meidän tyttöjen pikkujoulut joita oli suunniteltu koko syksy. Nämä ovat perinteiset, jo lähes 15 vuoden ajan järjestetyt pikkujoulut, jossa keräännymme yhteen tunnelmoimaan joulunaikaa. Lisäksi viikonloppuna oli tarkoitus tehdä kaikkea muutakin ja nähdä moni muita ystäviä ja sukulaisia. Nämä saavat nyt jäädä ensi kertaan.

Niin, ja tulihan Iso Omenassakin pyörähdettyä pikaisesti. Siitä olen erityisen tyytyväinen (tämä on se asia jonka vain matinkyläläinen ymmärtää).

2 kommenttia:

  1. Kiinnitinkin erityistä huomioita juuri tuohon Iso Omena kuvaan ja myönnän, pysähdyin sen kohdalla hetkeksi fiilistelmään :-D :-D :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä on sitä jotain mitä erityisesti kaipaa ulkomailla! Ehkä ne on ne kaikki tutut kaupat ja kahvilat..

      Poista