sunnuntai 10. elokuuta 2014

Kotimajoitusta








Suosin yleensä suuria hotelliketjuja työmatkoilla, koska ne täyttävät ainakin jonkinlaiset laatustandardit. Hotelliketjuilla on aina wifi-yhteys, fööni, silitysrauta ja shampoo huoneissa. Hotelliketjuissa on myös ravintola joka on auki myöhään illalla ja aamupala joka alkaa tarpeeksi aikaisin aamulla. Lisäksi niistä voi kerätä pisteitä jotka oikeuttavat ilmaisiin hotelliyöpymisiin esimerkiksi lomamatkalla.

Joskus ketjuhotellit saattavat olla täynnä tai niitä ei yksinkertaisesti ole tietyssä kaupungissa, ja sen vuoksi on valittava jokin pienempi hotelli. Tällä kertaa työkaverini oli valinnut pienestä Spontinin kylästä Belgiassa kotimajoituksen. Paikallinen perhe omisti hieman isomman omakotitalon ja oli tehnyt alakerrastaan hotellihuoneita. Kaikilla huoneilla oli omat kylpyhuoneet ja oma terassi, sekä wifi-yhteys, joka oli minulle se kaikkein tärkein. Aamulla viereisellä pellolla olevat lampaat herättivät ja aamupala tarjoiltiin perheen keittiössä. Mukavaa vaihtelua business-hotelleille!


Ainoaksi ongelmaksi tässä muodostui illallinen. Hotellilla ei ollut omaa ravintolaa, ja he tiesivät myös kertoa että koko kylässä ei ole yhtäkään ravintolaa auki. Lähin ravintola löytyy viereisestä kylästä johon on 6 km:n matka. Koska en ollut syönyt mitään ruokaa sinä päivänä, enkä juuri edellisenäkään päivänä, oli aivan pakko matkata autolla rankkasateessa viereiseen kyään. Siihen oli ehkä 10 km oikeasti ja minulla oli vain puoli tuntia aikaa ennen kuin seuraava puhelinkokous taas alkaisi. Kaahasin täysillä viereiseen kylään josta löytyi kioski. Ostin tortilla-sipsipussin illalliseksi. Tämä on työmatkailijan arkea.

2 kommenttia:

  1. hehhee en sån tur att CHIPSEN räddade än en gång! :D Erika

    VastaaPoista