maanantai 27. helmikuuta 2017

Montpellierin kevät











Katselin kalenterista että siitä on  jo lähes vuosi sitten kun kävin edellisen kerran Montpellierissä. Oli siis jo aikakin lähteä käymään tässä useasti kehumassani Etelä-Ranskalaisessa kaupungissa. Menomatkan pääsin onneksi kulkemaan kollegan kyydissä, takaisinpäin putputin sitten junalla. Junamatka kestää yhteensä lähes 9 tuntia kahdella vaihdolla, ja ranskalaisilla junilla kesto on usein vielä pidempi.

Perillä Montpellierissä meitä odotti lukematon määrä kokouksia. Päivät venyivät pitkiksi, mutta pääsimme kuitenkin iltaisin nauttimaan Montpellierin uskomattoman hyvästä ravintolatarjonnasta. Tällä kertaa tuli testattua Les Bains sekä Thym & Romarin. Molemmat olivat todella hyviä ja tunnelmallisia.

Montpellierin kevät on ainakin kuukauden edellä Bernin kevättä. Bernissä meillä ei vielä näy kukkia, eikä ruoho vielä kasva. Montpellierin ilmassa leijui ihana vastaleikatun ruohon tuoksu ja kirsikkapuut kukkivat. On ihanaa ajatella että pian myös meillä saadaan nauttia keväästä ja lämpimistä päivistä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti