torstai 16. lokakuuta 2014

Töitä, töitä












Loka-marraskuu on perinteisesti yksi vuoden kiireimmistä kuukausista minun alallani, ja varmaan aika monella muullakin alalla. Kesän lomien jälkeen kokouksia ja kongresseja riittää loputtomiin ja kaikki yritetään mahduttaa parin kuukauden sisään ennen joulua. Matkoja, esitelmiä, asiakastapaamisia, messuja, vino pino sisäisiä kokouksia..Kolmen viikon aikana minulla on yksi lomapäivä, seuraava viikonloppu menee kokonaan töissä.

Vaikka pidän työstäni ja jaksan sitä sen vuoksi yllättävän hyvin, huomaan että ajatukset, puheenaiheet ja kaikki tekeminen pyörii jollain tapaa koko ajan työn ympärillä. Olen lokakuussa pari päivää Bernissä, mutta teen silloinkin lähinnä työn määrittelemiä asioita: pesen työvaatteita, puran matkalaukkuja, pakkaan uusia jne.

Jotta pääsisin hetkeksi irti työstä ja saisin ajatukset johonkin muuhun, lähdin illalla kävelemään metsään. Onneksi meidän kodin läheltä ihan kävelymatkan päässä, löytyy metsää, puroa ja jokea. Jopa eläintarha, joka on puoliksi ilmainen. Pieni reippailu raikkaassa syyskelissä ja lämmin suihku sen jälkeen teki todella terää. Joskus siihen ei tarvita sen enempää.

Nyt nokka kohti Kansas Cityä, matka-aikaa kertyy n. 24 tuntia. Huh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti