perjantai 3. lokakuuta 2014

Hollannin maaseudulla ja hotelli minun makuuni















Tällä viikolla työmatka suuntautui Hollannin maaseudulle, Deventerin kaupunkiin. Tämä 50 000 asukkaan vanha hansakaupunki itäisessä Hollannissa on tunnettu hienoista vanhoista rakennuksistaan ja useasta kirkostaan.

Yövyin tällä kertaa Huis Vermeer nimisessä hotellissa, joka hipoi täydellisyyttä. Hotellissa oli erittäin ystävällinen palvelu, sain heti aluksi hotellin esittelykierroksen sekä apua laukun kantamisessa. Hotelli oli vuosi sitten remontoitu kokonaan ja avattu uudestaan. Hotellin saneeraus oli totetutettu vanhaa rakennusta kunnioittaen, ja seinämaalaukset ravintolassa olivat upeat. Huoneeni ei ollut suurimmast päästä, mutta erittäin siisti ja toimiva.

Hotellin ravintola oli myös todella hyvä, en tarkistanut hintoja tai ruokalistaa ennen kuin menin siihen, ja ajattelin kauhuissani kuinka kalliiksi tämä vielä tulisi. Onneksi hinnat olivat erittäin maltilliset, pääruuat n. 20 EUR. Illaksi tuotiin vielä suklaapala tyynylle.

Oikein miellyttävä kokemus siis, Deventeristä löytyi myös pari samantyylistä terassiaukiota kuin mitä Amsterdamissa näkee, tosin hieman pienemmässä koossa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti