lauantai 10. toukokuuta 2014

Viineistä



Näin keväisin vaihtuu yleensä talven punaviinit raikkaisiin valkkareihin. Tämän kevään ehdoton suosikki on ollut Alsace-alueen Gewürztraminer, vähän makeampaa kuin yleensä olen juonut, mutta todella hyvää!

Eilen piti mennä katsomaan Australian Pink Floyd Show:ta Bernexpoon. Takataskussa oli hyvät kolmannen rivin paikat, aurinko paistoi ja perjantai-tunnelma oli korkealla kun lähdin töistä.

Ennen keikkaa oli tarkoitus käydä ostamassa take away ruokaa ja mennä piknikille johonkin kivaan puistoon. Puistoa ei vain jostain syystä tuolta alueelta löytynyt kovan etsimisen ja turhautumisen jälkeen ja päädyttiin lopulta jollekin hevosvaunujen parkkipaikalle syömään eväitä. Noh, ei se mitään, keikka oli kuitenkin vielä edessä.

Suunnattiin siis Bernexpon juhlasalille päin, ja heti nähtyäni sen alkoi hieman epäilyttämään oltiinko oikeassa paikassa. Salissa oli käynnissä Bern GP:n numeroiden jako ja paikka kuhisi urheilijoita. Katsoin uudestaan keikkalippuja ja jep, olin ostanut liput ensi viikon keskiviikolle vahingossa.

Ei siis mennyt ihan putkeen tuo ilta. Onneksi kuitenkin kaupassa myytiin valkkaria kahden desin lasissa, se pelasti mun päivän. Ja löydettiin me myöhemmin joku bändikin yhdestä baarista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti