keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Ensimmäinen Swiss lento




Ensimmäinen lento Sveitsin suurimmalla lentoyhtiöllä Swissillä suuntasi Zurichistä Bostoniin. Olipa mukavaa kun löytyi suora yhteys Bostoniin, yleensä olen tottunut aina vaihtamaan Lontoossa tai Amsterdamissa jenkkimatkoilla.

Swiss osoittautui ihan kelpo lentoyhtiöksi, lento oli ajallaan, lentoemot olivat kohteliaita ja ruoka oli hyvää. Myös elokuvatarjonta oli monipuolinen. Tilaa economy-luokassa oli vähän, niin kuin aina, mutta onneksi tällä kertaa lento oli melko tyhjä joten sain kaksi penkkiä itselleni.

Saapuminen Bostoniin myöhään illalla ja sen päälle vielä parin tunnin ajomatka Bostonista Portlandiin ei ollut mitään luksusta. Bostonin lentokentältä ulospääseminen on ennenkin osoittautunut haastavaksi, ja tämä kerta ei ollut poikkeus. Pari ympyrää kierrettyäni löysin sentään ulos. Onneksi tällä kertaa osasin kuitenkin ajaa automaattivaihteella, ensimmäisellä kerralla harjoittelin hieman Hertzin parkkipaikalla ennen kuin lähdin ajamaan. Taisivat siinä vuokraamon miehet vähän miettiä kannattaako tuolle antaa autoa ollenkaan..

Hotellille pääsin aamukuuden maissa omaa aikaa ihan rättipoikki väsyneenä. Herätys aamukuudelta ja toimistolle, jossa odotti seitsemän kokouksen putki.

Eli työmatkustajan normipäivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti