maanantai 26. toukokuuta 2014

Vaatteita ja lisää vaatteita

Tässä pari löytöä viime viikon jenkkireissulta. Nämä ensimmäiset kuvat Portlandin outletista eivät nyt varsinaisesti liity tähän, en ostanut tällä kertaa mitää Ralph Laurenilta tai L. L. Beanilta, mutta minun mielestä kuvat antavat hyvän käsityksen siitä mitä outlet shoppailu jenkeissä on. Eri vaatemerkkien kauppoja on näissä "outlet kylissä" yleensä n. 100 ja niistä voi joskus tehdä aivan uskomattoman edullisia löyöjä. Tällä kertaa löysin joitain hyviä juttuja näistä, mutta ostin myös Chicagon keskustasta lopulta aika saman hintaisia tuotteita. L.L Bean on aika tuntematon (tai ainakin itselleni oli) Suomessa, mutta Portlandissa se on mielettömän iso juttu. L.L Beanilla taitaa olla tässä outletissa pelkästään viisi kuvan kokoista urheilukauppaa.







Uudet juoksukengät, Nike Free 4.0 Flyknit. Näiden tarkoitus olisi antaa luonnollisempi juoksukokemus kuin perinteisillä enemmän tuetuilla kengillä. Vielä en ole päässyt kokeilemaan, mutta kerron kokemuksista kunhan pääsen koekäyttämään.




Kietaisumekko Banana Republica, hinta n. 30 €.



Toppi (n. 10 €) ja nahkapintaiset housut (n. 15 €) Topshop


Toppi ja mustat caprit Banana Republica. Toppi n. 15 €, housut n. 30 €


Toppi Banana Republica (n. 15 €) ja shortsit Calvin Klein (n. 25 €)


Neule ja hame Banana Republica (n. 20 € kpl), laukku Tommy Hillfiger (n. 20 €)


Housut Topshop (n. 25 €)

Kuten huomaatte joitain tuotteita voi saada huomattavasti halvemmalla kuin Suomesta, varsinkin outlettien alen ale myynneistä. Banana Republicasta tykkäsin paljon tällä kertaa, en ole varma heidän hintatasostaan Suomesta, en usko että olen aikaisemmin edes omistanut heidän vaatteitaan. Mutta vaikuttavat laadukkailta hintatasoon nähden. Nyt ei sitten tarvitsekaan ostaa mitään vähään aikaan..

2 kommenttia:

  1. ååh vad fina kläder!! :) Hoppas du tröttnar på något av plaggen så kan jag få sen ;) Mina favoriter är såhär snabbt tittat den röda kjolen och så kietaisu-klänningen! :) Vilka fynd!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mina favoriter e ocksa kietaisu o röda kjolen! Jätte bra fynd faktiskt! O hittade ocksa Nikes jumppablusar för bara 10 € styck..dam e jätte dyra i Finland!

      Poista