lauantai 24. toukokuuta 2014

Crazy Saturday Shopping




Olen ehkä täällä blogissa aikaisemminkin maininnut Sveitsissä harrastettavasta järjettömästä lauantain shoppailuhuumasta. Koska kaupat menevät aikaisin kiinni viikolla (paitsi perjantaina) ja ovat sunnuntaisin kiinni, kaikki ostokset on periaatteessa tehtävä lauantaina.

Jos mitenkään voin välttyä shoppailulta lauantaisin niin teen sen tästä lähtien. Vietin tänään yhteensä 5 tuntia erilaisissa kaupoissa ja hermot olivat erittäin kireällä koko tämän ajan. Aikaa meni niin älyttömän paljon vaikka ostoksia ei ollut niin paljon, koska porukkaa riittää niin paljon että käytävillä ei aina pääse eteenpäin. Vartijat ohjaavat liikennettä pysäköintialueilla ja parkkipaikkoja saa aina jonottaa (ja ne ovat vielä kaiken lisäksi maksullisia, joten maksuautomaatillekin saa jonottaa). Ei auttanut vaikka olin tietoinen tästä ruuhkasta ja olin mennyt kaupoille jo klo 10 jolloin ne avaavat.

Lähdin alunperin ostamaan olohuoneeseen lamppua. Pohdiskelin aikani kahden yllä oleva välillä, enkä osannut päättää. Joten lamppua ei vieläkään ole. Tai no, ostin sitten yhden Ikea-lampun, joka saa nyt kelvata ainakin joksikin aikaa. Shoppailukiintiö on nyt täynnä.



1 kommentti:

  1. Alltså vad är bättre än att få gå i lite inredningsbutiker, fast inte kanske om man påriktigt har något man måste hitta! Låter helt hemskt med lördag som ALLAS shoppingdag... :D Men lamporna är söta båda två, du får gå på nytt nån annan dag.

    VastaaPoista