torstai 15. maaliskuuta 2018

Masentava Birmingham

Laskeuduin Birminghamin kentälle eilen illalla ja muistin heti että olen ollut täällä aikaisemminkin. Tarkistin asian blogista, ja niinhän se olikin että kävin täällä kesällä 2015. Yövyin myös silloin lentokenttähotellissa, silloin tosin ibiksessä. Tällä kertaa olin valinnut Novotelin, joka ainakin ravintolatarjonnaltaan oli paljon parempi.

Ravintolaa lukuunottamatta en voi sanoa että olen mitenkään kovin tyytyväinen tähän Novoteliin. Moni asia meni pieleen eikä henkilökuntaa vaikuttanut kiinnostavan. Laitoin herätyskellon soimaan aikaisin jotta ehtisin salille aamulla. Salille vihdoin päästyäni totesin ettei siellä ole mitään minua varten, pari hassua laitetta mutta ei juoksumattoa tai vapaita painoja. Huonoin näkemäni hotellin kuntosali. Siirryin siis takaisin huoneeseen ja laiskuuttani meditoin ja tein lankun (3 minuuttia!).

Nyt olisi yksi asiakastapaaminen edessä, josta odotamme vaikeaa. Sen jälkeen pääsenkin jo kotiin. Enää yksi päivä töitä ja sitten on vihdoinkin neljän päivän loma tiedossa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti