maanantai 5. maaliskuuta 2018

Auringossa kylpevä Suomi







Edellisestä Suomi-visiitistä oli kulunut kolmisen kuukautta, joten oli jälleen aika lähteä katsomaan mitä kotimaalle kuuluu. Kylmäähän täällä on, mutta myös ihanan aurinkoista ja kaunista. Talvea parhaimmillaan. Myös täällä huomaan kevään saapuneen, päivät ovat valoisat, siis kunnolla valoisat. Niin että lamppuja ei tarvitse pitää päällä sisällä.

Pitkässä viikonlopussa ehtii yllättävän paljon: lääkärikäynnit, kampaajat, salitreenit, ravintolaillat, kävelyt ja siinä samalla työnteot. Vietän myös aikaa oman perheen kanssa, lapset kasvavat niin nopeasti että heistä sen ajankulun aina huomaa.

Olen miettinyt mikä tässä Suomeen tulossa kiehtoo ja uskon että se on nimenomaan vaihtelu. Olen aikaisemminkin kirjoittanut tänne miten tuntuu siltä että minulla on kaksi kotia. Sveitsistä on minulle näiden vuosien aikana myös tullut koti, johon palaan mielelläni. Mutta pari päivää Suomessa tekee minusta jälleen ihan tavallisen suomalaisen. Tänne samaistuu niin nopeasti. Silti myös täältä on mukava palata Sveitsiin. Vaihtelu virkistää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti