perjantai 30. kesäkuuta 2017

Montpellierin rannalla- Palavas-les-Flots







Nimesistä jatkoimme autolla Montpellieriin, joka on minulle jo hyvin tuttu kaupunki Etelä-Ranskassa. Saavuimme Montpellieriin jo seitsemän maissa illalla, ja päätimme ajaa Montpellieriä lähinnä olevan rannan, Palavas-les-Flotsin kautta. Vaikka olen käynyt Montpellierissä useasti, en ole koskaa päässyt kunnolla rannalle täällä. Myös tällä kertaa aurinko meni pilveen ennen kuin saavuimme rannalle, mutta päätimme kuitenkin kävellä hieman rannalla ja nauttia meren tuoksusta ja aaltojen pauhusta. Sveitsissä kaipaan usein meren äärelle, johon Espoossa olin niin tottunut.

Kokeilimme Beach Club nimistä mukavan näköistä ravintolaa rannalla. Todella rento ja mukava paikka, hyviä cocktaileja (ainakin niitä alkoholittomia), erinomaista tuoretta ruokaa ja hyvä palvelu. Saimme lisäksi ihailla lähestyvää ukkosrintamaa paraatipaikoilta. Otimme innoissamme valokuvia tummasta rintamasta, kunnes myrsky lopulta saavutti meidät. Juoksimme kaatosateessa n. 300 metriä autolle, hysteerisesti nauraen.

Tämän Ranskan kiertueen päätteeksi ajoimme vielä Katharinan kanssa takaisin Berniin, ja tämä oli myös ensimmäinen osuus omassa roadtripissäni kohti Suomea. Seuraava osuus onkin jo tänään, kun jatkan matkaa Bernistä Frankfurtiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti