lauantai 14. tammikuuta 2017

Solbad & SPA Schönbühlissä

Kuvahaun tulos haulle schönbuhl spa

Kuvahaun tulos haulle schönbuhl spa


Kuvahaun tulos haulle schönbuhl spa
Kuvalähde: Solbad&SPA Schönbühl

Päätimme perjantain kunniaksi lähteä Nathalien ja Katharinan kanssa nauttimaan Schönbühlissä sijaitsevan kylpylän lämpimpisti altaista ja saunoista. Schönbühl sijaitsee Bernistä n. 10 km:n päässä, lähellä Shoppyland-ostoskeskusta. Nathalie on Schönbühlistä kotoisin, ja kehui kovasti tätä kylpylää.

Schänbühlin spa kustantaa 30 frangia, saunaosaston kanssa 35 frangia, eli todella kohtuuhintainen. Täällä on myös erilaisia hoitoja ja hierontoja saatavilla, mutta emme tällä kertaa varanneet mitään näistä, vaan tulimme vain viettämään yhteistä aikaa ja rentoutumaan kylpylän puolella. Saunamaailma oli myös täällä alaston-aluetta, niin kuin kaikki saunat Sveitsissä. Pyysimme kuitenkin erikseen lupaa pitää pyyhettä ympärillä, ja tämä onnistui onneksi hyvin. Saunaosasto on torstaisin pelkästään naisille, jolloin voisi vapaammin nauttia saunan lämmöstä, ensi kerralla tulemme ehdottomasti torstaina.

Allasosasto käsittää sekä sisä-että ulkoaltaan, joissa molemmissa on useita hieromispisteitä sekä porekylpyjä. Illalla satoi kunnolla lunta, ja oli mukava köllötellä lämpimässä ulkoaltaassa lumisateen leijaillessa taivaalta. Vesi on todella suolaista, jonka uskotaan olevan hyväksi iholle sekä lihaksille. Ainakin olo oli todella rentoutunut tämän jälkeen, joten kyllä suolakylvyn vaikutuksessa varmaan jotain perää on.

Kävimme vielä lopuksi syömässä Schönbühlin keskustassa sijaitsevassa italialaisessa ravintolassa. Täydellinen alku viikonlopulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti