torstai 12. tammikuuta 2017

Kinuski-kissa


Meidän rapussa alkoi noin kuukausi sitten pyöriä kuvassa näkyvä kissa. Yhtenä iltana se tuli meille sisälle, kävi tarkasti läpi koko asunnon ja asettautui sitten sohvalle lepäilemään. Ajattelimme että on ihan ok pitää sitä meillä pari tuntia ja sitten palauttaa se takaisin rappuun, ja ilmoittaa alakerran naapurille että kissa on rapussa. Näin teimmekin, mutta yllätykseksemme naapuri kertoi ettei kissa ole hänen. Viereisestä talosta oli kuulemma jokin aika sitten muuttanut naapuri pois, ja kissa oli jäänyt häneltä ottamatta mukaan. Syytä tähän en tiedä, mutta kissa oli siis nyt virallisesti koditon.

Kissa on tästä lähtien alkanut käymään meillä yhä useammin, ja tulee harva se päivä sisälle lepäilemään pari tuntia, ennen kuin pyytää taas saada lähteä ulos seikkailemaan. Tällä viikolla se oli meillä ensimmäistä kertaa myös yötä. Taitaa olla niin ettei nämä lumiset pakkaskelit ole niitä parhaimpia ulkoilukelejä kissalle.

Olemme nimenneet tämän Kinuskiksi, ja pidämme siitä kovin paljon. On mukava saada seuraa aina välillä, kuitenkaan kantamatta siitä hoitovastuuta. Tiedämme että meidän rapussa on ainakin kolme muutakin asuntoa jossa se käy, ja naapurirapussakin olemme sen nähneet pyörivän. Kinuski on todella hyväkäytöksinen ja kiltti. Ehkä se on oppinut että näin pääsee asuntoihin sisään useamminkin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti