sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Sairastelua osa XX

Perjantai-iltana minulla alkoi jälleen flunssa ja kuume, en tiedä enää kuinka monennetta kertaa täällä Sveitsissä oleskelun aikana. Myös tämä flunssa noudattaa samaa kaavaa kuin aikaisemmatkin: ensin on hieman kipeä olo ja ajattelen että kyllä se tästä. Sen jälkeen tulee kuume ja nuha, joka jatkuu pari päivää. Tämä jälkeen alkaa armoton yskiminen jonka seurauksena myös ääni lähtee ainakin muutamaksi päiväksi. Kaiken kaikkiaan tervehtyminen kestää n. 2 viikkoa.

Pohdin tässä mistä nämä taudit täällä oikein tulevat, kun en Suomessa ollessani ollut näin usein kipeänä. Lentomatkustelu ja työn määrä ovat varmasti yksi osasyy sairasteluun. Usein olen tullut pari päivää sitten lennolta kun tulen sairaaksi. Uudessa maassa voi myös olla erilainen bakteerikanta kuin Suomessa, johon kroppa totuttautuu parin vuoden ajan.

Harmittaa maata jälleen sängynpohjalla koko viikonlopun. Olisi ollut tiedossa monta kivaa asiaa, mutta ne vaihtuivat kaikki tv:n tuijotteluun ja nukkumiseen.

Toivottavasti teillä on kuitenkin ollut energinen ja terve Halloween-viikonloppu! Halloween on tainnut nostaa suosiotaan Suomessa huimasti parin vuoden aikana, ainakin sosiaalisen median perusteella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti