tiistai 29. syyskuuta 2015

Rapujuhlat mökillä










Lyhyt loma Suomessa ja mökillä Raaseporissa toi jälleen mukavaa vaihtelua Sveitsissä olemiseen. Niin kuin olen aikaisemmin täällä blogissa kirjoittanut, on mökki minulle todella tärkeä. Palaan sinne aina mielelläni ja viettäisin siellä pidempiäkin aikoja jos vain suinkin voisin. Mökki ja Suomen luonnosta nauttiminen onkin yksi niistä seikoista joiden vuoksi varmasti jonain päivänä palaamme takaisin Suomeen.

Vietimme tänä vuonna kaveriporukan kanssa rapujuhlia meidän mökillä. Yritimme muistella kuinka monennet rapujuhlat olivat kyseessä samalla porukalla, ja nämä taisivat nyt olla 15. juhlat. Tämä on hieno perinne, jota toivottavasti jatkamme vielä monta kymmentä vuotta. Juhlien järjestäjä vaihtuu joka vuosi, ja olemme viettäneet rapukestejä monessa hienossa paikassa vuosien varrella.

Ehdimme myös käydä sienessä mökillä, kanttarelleja oli vielä juuri sopivasti sienikastikkeen verran. Saunominen, grillailu ja takkatulen edessä istuminen on vain niin mielettömän hienoa, varsinkin kun niistä asioista ei juurikaan täällä Sveitsissä pääse nauttimaan.

Paluu Sveitsiin tuntui vaikealta, varsinkin kun edessä on heti työmatka. Seuraava päivitys tuleekin sitten Italian puolelta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti