perjantai 4. syyskuuta 2015

Montpellierin rannalla




Viikon työmatka suuntautui jälleen kerran Montpellieriin etelä-Ranskassa. Konferenssimatka oli lyhyt ja tehokas, eikä vapaa-aikaa ollut lainkaan. Onneksi asiakasillallinen järjestettiin rannalla sijaitsevassa ravintolassa, ja sain ensimmäistä kertaa nähdä Montpellierin rannan. Vaikka Montpellier sijaitsee etelässä, rantaan on matkaa n. 20 min autolla keskustasta. Tänne pääsee myös kätevästi raitiovaunulla jos ei ole autoa käytössä. Ranta oli hieno, ja melkein autio näin syyskuisena iltana.

Tällä kertaa ajoin itse Montpellieriin. Erilaisten juna- ja lentoyhdistelmien jälkeen voinkin todeta että tämä 600 km:n ajo on kätevin tapa päästä Bernistä tänne. Vaikka matka on pitkä, autolla pääsee kuitenkin aina ovesta ovelle.

Olo on muuten vähän vastaavanlainen kuin viikko sitten perjantaina, eli uupunut. Ainaiset matkustelut työn vuoksi painavat ja tauko tekisi todella terää. Ihan heti sellaista ei ole kuitenkaan luvassa, sillä heti huomenna lauantaina on taas lähdettävä työmatkalle. Selailin omia blogikirjoituksia ja kuvia, ja monesti totuus kuvien takana on kyllä hyvin erilainen, etenkin työmatkoilla. Oikeasti ne ovat pelkkää lentokenttää, autossa istumista, hotelleja ja kokouksia. Mutta eihän niistä ole mitään kirjoitettavaa eikä kuvatkaan olisi kovin hienoja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti