sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Sunnuntaivaellukset Stockhornin maisemissa









Edellisen päivän bbq-juhlan väsymys oli syypää meidän hyvin myöhäiseen sunnuntaipäivän herätykseen. Yleensä heräilen myös viikonloppuna melko aikaisin, mutta edellisen jenkkireissun jälkeen en ole kunnolla toipunut aikaerosta, ja aamut ovat olleet koko viikon ajan vaikeita. Eilen olimme juhlissa myöhään, ja niinpä väsymys oli todella suuri aamulla.

Päätimme joka tapauksessa lähteä vuoristoon suunnitelmien mukaan. Bernissä on nyt todella lämmin, ja lämpötila hipoo 30 astetta. Siksi halusimme lähteä jonnekin korkeammalle, jossa ilma olisi vähän viileämpää. Suuntasimme Stockhorniin, joka sijaitsee n. puolen tunnin matkan päässä Bernistä. Täällä on paljon erilaisia vaellusreittejä jotka kiertävät kahta vuoristojärveä. Maisemat ovat hienoimpia joita olen täällä nähnyt.

Päädyimme vielä ystäväni kanssa kävelemään alas takaisin laaksoon, kun hissimies kehui reitin olevan hieno illalla kun lehmät ovat laiduntamassa. Olihan se hieno laskeutuminen takaisin laaksoon, mutta nyt jalat ovat todella poikki. Korkeuseroa laaksoon tuli n. 1000 m, ja tämä siis parin tunnin vaelluksen jälkeen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti