keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Jalkapalloa ja jäätelöä Parmassa








Työmatka Italian Parmaan tuntui raskaalta ajatukselta juhannuksen jälkeisenä sunnuntaina. Jälleen ahdisti lähteä Suomesta. Jos jonnekin pitää lähteä, niin Parma ei varmaan kuitenkaan ollut se kaikkein huonoin vaihtoehto, kunhan sinne ensin pääsin.. Matka-aika oli noin 12 tuntia, Suomesta käsin matkustaessa etäisyydet ovat vain paljon pidemmät. Italian junat eivät myöskään ole ihan Sveitsin tasoa aika-taulujen suhteen; junat tulevat kun tulevat, eikä 30 minuutin myöhästyminen ole mitään.

Onneksi perillä oli lämmin, aurinko paistoi ja ilmapiiri oli rento. Kollegoitakin oli sopivasti paikalla, olen tottunut matkustelemaan paljon yksin työkseni, joten tämä on erittäin mukavaa vaihtelua hotellikuolemalle (ex-kollegan sanoja lainaten).

Parmassa ehdittiin työkiireiden jälkeen nauttia illallista Lamorettin viinitilalla. Kyseessä oli jonkinlainen Parman paronin juhlapäivä, johon kuului runsas viinin nauttiminen ja vielä runsaampi illallinen. Viinitila sijaitsi upealla paikalla linnanäkymineen. Suosittelen ehdottomasti käymään, jos sielläpäin liikutte, järjestävät myös jazz-iltoja säännöllisesti, mutta aukioloajat ovat rajalliset, joten kannattaa tarkistaa etukäteen:  www.lamoretti.eu

Lisäksi Italiassa jalkapallo on näin MM-kisojen aikaan kova juttu. Eivät mitenkään hirveän hyvin suhtautuneet Suarezin puremaan..

Ja olihan paikalla myös ihana pieni koira, jonka kuvia on nyt koko kamera täynnä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti