sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Bernin asunto









Tässä pari kuvaa asunnosta, uudesta kodista siis. Näitä kuvia on ollut tarkoitus laittaa jo aikaisemmin, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Asunnossa on vähän alle 80 m2 ja reilunkokoiset huoneet. Kyseessä on kerrostalon kolmas kerros kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista ja Aare-joesta.

Asunnossa on vanhoja kaappeja ja perinteiset narisevat puulattiat, siitä olen pitänyt. Lisäksi minulla on kaksi parveketta, yksi ruokailutilasta ja toinen keittiöistä. Keittiön parveke toimiikin kätevästi keittiön lisäsäilytystilana.

Vähän kolkkoa täällä vielä on, jotain pitäisi ehdottomasti saada seinille ja ehkä voisi pari seinää maalatakin. Mutta siitä huolimatta tämä alkaa pikku hiljaa tuntumaan kodilta.

Tervetuloa siis Berniin kyläilemään!

3 kommenttia:

  1. Tosi kivan näköinen koti teillä on! Ihanan valoista ja stylet uudet huonekalut. Etenkin toi pöytä ja pirtsakka eteisen lipasto ovat mieleen :-).

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Valoa kyllä riittää, joskus vähän liikaakin. Ja aamuaurinko (ja sitä seuraava kuumuus) herättävätkin mukavasti! Lipasto on minunkin suosikki, Ikea-laatua!

    VastaaPoista
  3. Nyt huomasin myös nuo kuvat tuolla makkarin ikkuna laudalla :-), GPGPGP <3! Vitsi pitää päästä sun luokse kyllä pian kylään..

    VastaaPoista