maanantai 13. marraskuuta 2017

Päiväni murmelina


Minulla on uuden työn myötä säännöllisesti asiaa Amsterdamiin. Nyt sattui kolme työmatkaa Amsterdamiin peräkkäisinä viikkoina. Lennän tiistaina illalla Baselista EasyJetillä Amsterdamiin, josta hyppään lentokenttäbussiin joka vie minut Hoofddorpissa sijaitsevaan Novoteliin yöksi. Seuraavana päivänä on kokouksia toimistolla, jonka jälkeen lennän taas EasyJetillä kotiin. Viimeisellä viikolla vietän yhden päivän enemmän Hoofddorpissa.

Hoofddorp sijaitsee ihan Schipholin lentokentän lähettyvillä, ja siellä on sijainnin vuoksi erittäin paljon yrityksiä. Iltaelämää Hoofddorpissa ei ole, jos sitä kaipailee niin täytyy hypätä junaan ja mennä Amsterdamin keskustaan. Tosin minulla ei työpäivän jälkeen ole enää energiaa mihinkään muuhun, joten tyydyn usein Novotelin ravintolaan tai baariin. Usein täällä on muitakin kollegoita joiden kanssa voi istua iltaa.

Vaikka nämä ovat lyhyitä työmatkoja, niin 2-3 iltaa viikosta poissa kotoa on yllättävän paljon. Jäljelle jääville päiville kun yrittää mahduttaa kaiken muun, niin tuntuu ettei päivässä ole tarpeeksi monta tuntia. Minun kohdallani tämä on ehkä vähän omaakin syytä kun on niin paljon ohjelmaa itselleen järjestänyt. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti