maanantai 6. marraskuuta 2017

Jälleen viikko Suomessa





Eihän siitä olekaan kuin kuukausi kun kävin viimeksi Suomessa, ja nyt oli taas aika tulla työmatkalle kotimaahan. Uudessa työssä on tosiaan se hyvä puoli että olen vastuussa myös Suomen myynneistä, joten matkoja Suomeen on nyt useamman kerran vuodessa.

Marraskuu ei ehkä ole se kaikkein imartelevin kuukausi Suomessa, mutta eihän se ole sitä Bernissäkään. Muutamana päivänä aurinko jaksoi pilkottaa, tosin ollessani töissä. Suomessahan päivät ovat niin lyhyitä tähän aikaan vuodesta ettei ulos ehdi valoisaan aikaan ollenkaan, paitsi viikonloppuna.

Päivät täyttyivät siis pääosin töistä ja erilaisista kokouksista. Joukkoon mahtui kuitenkin myös lenkkejä ystävien kanssa, BasBas viinibaariin tutustumista, äidin syntymäpäivien viettoa ja paljon muuta.

Päivät menevät nykyään niin nopeasti että ehdin just todeta että olen herännyt ennen kuin on jo aika mennä nukkumaan. Tämän takia onkin entistä tärkeämpää nauttia jokaisesta hetkestä ja eläytyä siihen kuin se olisi se viimeinen. Ihan niin kuin tuossa kuvaamassani taulussa todetaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti