maanantai 4. joulukuuta 2017

Michael Kiwanuka Stuttgartissa



Ihan aluksi täytyy pahoitella pitkää blogitaukoa, minulla on jälleen ollut vaikeuksia kuvien lataamisen kanssa, mutta nyt onneksi tuntuu taas pelittävän.

Tämä päivitys on oikeastaan jo pari viikkoa vanha. Kävin Stuttgartissa Michael Kiwanukan konsertissa yhtenä sunnuntai-iltana. Ajoin ensin kesärenkailla läpi lumisen etelä-Saksan ja hotellille saavuttuani kävin jalkahoidossa sekä hotellin ravintolassa syömässä. Siitä hyppäsin taksiin suuntana Mercedes Benz Arena ja Kiwanukan konsertti.

Olen kuunnellut Kiwanukaa koko syksyn, lähes kyllästymiseen asti. Jos et ole vielä kuunnellut hänen musiikkiaan, suosittelen ehdottomasti antamaan hänelle mahdollisuuden. Upea ääni, hyvät sanoitukset ja tarttuvat melodiat.

Konsertti oli hienoinen pettymys, ensin esiintyi outo naisartisti lähes tunnin ajan, sen jälkeen tehtiin soundcheckiä tunnin ajan. Kiwanuka aloitti soittamisen vasta klo 22 illalla. Loppukonsertista olin jo aika väsynyt, ja niin kuin konsertissa aina, kotiin lähteminen tuntuu vaikealta. Taksia ei saanut mistään, enkä ollut ihan varma miten päästä takaisin hotellille. Seurasin muita ihmisiä ja hyppäsin sattumanvaraisesti johonkin bussiin. Päädyin kuitenkin juna-asemalle ja pääsin junalla takaisin hotellille. Aamulla oli herätys ennen klo 5 aamulla, jotta ehtisin ennen aamuruuhkia Baselin ohi ja pääsisin ajoissa töihin.

Ei ehkä koko vaivan arvoinen reissu, mutta tulipa tehtyä. Nämä on sarjassa juttuja joita teen vain jotta en voisi katua että en tehnyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti