lauantai 4. marraskuuta 2017

Lokakuun loppu Bernissä ja Katharinan läksiäiset







Ihan ensiksi täytyy pyytää anteeksi useiden viikkojen pituiseksi venynyttä blogitaukoa. Minulla on ollut teknisiä ongelmia kuvien kanssa, mutta nyt kaikki on taas toimintakunnossa.

Viime viikot ovat olleet kiireisiä. Uusi työ on alkanut painaa päälle, samalla kun olen vielä hoitanut edellisiä työtehtäviä. Olen myös yrittänyt päästä takaisin urheilun makuun pienen tauon jälkeen. Onneksi säät ovat vielä suosineet lenkkeilijää Bernissä, ja lämpötilat ovat olleet n. 20 asteessa lokakuun loppuun asti.

Katharinasta olen täällä blogissa aikaisemminkin maininnut. Hän on paras työkaverini, mutta myös muuten läheisin ystäväni Bernissä. Hän päätti irtisanoutua töistä ja lähteä kiertämään maailmaa. Hänen läksiäisiään on nyt vietetty kolme iltaa peräkkäin. Ensin meidät kutsuttiin työkavereiden luo viettämään meksikolaista iltaa, jonka jälkeen meillä oli viralliset läksiäiset töissä. Maanantai-iltaa istuttiin puoleen yöhön asti viiniä juoden. Lopuksi kävimme vielä ulkona syömässä Katharinan kanssa kahdestaan. Ikävä häntä kyllä tulee, mutta onneksi näemme joulukuussa maailmalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti