perjantai 10. maaliskuuta 2017

Upea Ina Forsman esiintymässä vanhassa myllyssä








Kävimme eilen kuuntelemassa suomalaista blues-laulajaa Ina Forsmania Mühle Hunzikenissa, noin 10 km:n päässä Bernistä. Mühle Hunziken on vanha mylly, joka on kunnostettu konserttisaliksi ja baariksi. Täällä on live-esiintyjiä torstaista lauantaihin, ja tila on auki vain silloin kun täällä on keikka. Tarjolla on myös yksinkertaista ja edullista baariruokaa. Tila on todella vaikuttava, huolella kunnostettu ja ajatuksella sisustettu monikerroksinen vanha puutalo. Suosittelen kiertelemistä ja tiloihin tutustumista, se on todella sen arvoista. Jokaisesta kerroksesta on hyvä näköyhteys esiintymislavalle.

Kävimme Suomessa asuessamme usein keikoilla, mutta Bernissä tämä on jäänyt vähemmälle. Bernissä ei vain yksinkertaisesti järjestetä niin paljon keikkoja, eikä pienemmille keikoille oikein ole kunnollisia tilojakaan. Tämä Mühle Hunziken oli siis todellinen löytö, ja aiomme varmasti tulla tänne vielä uudestaankin.

Olimme keikalla kollegani Christophin ja hänen vaimonsa kanssa. He olivat ensin menossa keikalle, ja koska kyseessä oli suomalainen esiintyjä, he kysyivät olisimmeko me myös kiinnostuneita lähtemään mukaan. En ollut aikaisemmin kuunnellut Ina Forsmania, mutta blueskeikat ovat aina kiinnostaneet. Joten lähdimme ilman muuta mukaan.

Keikka oli todella hyvä ja Inalla oli vaikuttava ääni ja hyvät esiintymistaidot. Ostimme myös hänen signeeratun LP;nsä, joten nyt kuuntelemme musiikkia tulevaisuudessa myös kotisohvalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti