maanantai 20. maaliskuuta 2017

Avenida Mountain Lodge Saalbachissa

  Kuva hotellin kotisivuilta




Saalbachissa majoituimme Avenida Mountain Lodge nimiseen hotelliin, joka sijaitsee 1.5 km:n päässä Saalbachin keskustasta ja lähimmistä hisseistä. Avenidassa meillä oli mahdollisuus majoittua samaan huoneistoon koko porukan kanssa (8+2) ja saimme lisäksi suurehkot oleskelutilat sekä hyvin varustellun keittiön jossa oli mahdollisuus kokata itse ruokaa. Huoneistossa oli myös oma pieni sauna.

Avenidassa moni asia oli kohdillaan; huoneistot vastasivat kuvia, ne olivat moderneja ja sisustus oli toteutettu käyttäen laadukkaita materiaaleja. Makuuhuoneet olivat hieman ahtaita, mutta muuten olimme tyytyväisiä huoneistoon. Aamupala tarjoiltiin joko melko pienessä hotellin ravintolassa, tai se tuotiin huoneisiin. Useimpina aamuina tilasimme aamupalan huoneisiin, koska oman ruokapöydän äärellä oli mukavampi syödä ja suunnitella tulevaa laskupäivää. Aamupala oli todella hyvä ja monipuolinen, ja sisälsi esim. tuorepuristettuja porkkana- ja appelsiinimehuja.

Kokeilimme myös Avenidassa sijaitsevaa Rosso-ravintolaa, josta sai myös tilattua ruokaa huoneisiin. Pizzat eivät olleet suosittelemisen arvoisia, mutta sunnuntain barbeque-ilta oli sitäkin parempi. Rosson salaatit ja hampurilaiset olivat myös hyviä.

Avenidalla oli oma kuljteuspalvelu rinteisiin. Pikkubussi vei kahdelle lähimpänä sijaitsevalle hissiasemalle (Saalbach ja Leogang) ilmaiseksi. Skibussi olisi myös kulkenut jostain läheltä, mutta hotellin kuljetuspalvelun vuoksi emme käyttäneet sitä kertaakaan.

Olin kaiken kaikkiaan todella tyytyväinen Avenidaan majoituspaikkana. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti