lauantai 4. heinäkuuta 2015

Viikon kuulumisia ja Birminghamin matka


Sveitsissä on tällä hetkellä uskomaton helleaalto, lämpötila on kohonnut yli 30 asteen jo viikon ajan ainakin. Ensi viikolle on luvassa jopa 37 astetta. Onneksi meidän asunto on vielä pysynyt kohtuullisen viileänä joten olemme saaneet hyvin nukuttua. Aare-joki vilisee uimareita ja veden lämpötila on noussut ennätykselliseen 19 asteeseen.

Tällä viikolla oli jälleen pikamatka tiedossa, tällä kertaa Birminghamiin. Yöpyminen lentokenttähotellissa, näköala pysäköintipaikalle. Enpä ole vähään aikaan mastentavammassa paikassa yöpynytkään. Seuraavana päivänä kokous ja jälleen takaisin lentokentälle ja kotiin. Pikamatkat ovat kivoja koska pääsee nopeasti takaisin kotiin, mutta toisaalta niillä ei ehdi tutustua paikkaan ollenkaan. Itse pidän eniten 3-4 päivän matkoista, jolloin pääsee vähän rentoutumaan paikan päällä eikä joudu lentämään peräkkäisinä päivinä.

Perjantai-iltapäivänä sairastuin korkeaan kuumeeseen ja migreeniin, joten mitään ratkiriemukasta viikonloppua tässä ei tulla viettämään. Kuumeisena oleminen näillä helteillä ei todellakaan ole mitään herkkua, vettä saa juoda litrakaupalla. Niin kuin kunnon työntekijän kuuluukin, olen varmasti terve jälleen maanantai aamuksi.

Suomessa kaikki taitavat ollakin jo kesälomilla, joten hienoja ja aurinkoisia lomapäiviä sinne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti