perjantai 30. elokuuta 2019

Kesän juhlia: flow festarit ja rapujuhlat












Kesän aikana tulee yleensä juhlittua vähän enemmän kuin muutoin. Joskus on häitä (tosin ei tänä kesänä), on rapujuhlaa, festareita, keikkoja tai Mummotunnelissa käyntiä. Tänä kesänä juhliminen on jäänyt vähemmälle kuin yleensä, mikä ei sinänsä haittaa. Koulu on myös vähän rajoittanut menemistä, ensi kesänä tämän ehtii sitten korjata.

Flow-festarit on kuitenkin kuulunut kesän vakiomenoihin jo vuosien ajan, ja niin myös tänä vuonna. En lähtenyt erityisesti kuuntelemaan mitään bändiä, vaan lähdin enemmän fiiliksen perään. Lauantaina sattui olemaan hieno aurinkoinen keli, ja ostin lipun ihan ex tempore fiiliksellä.

Flow on aina viuaalisesti hieno, ja tänä vuonna yllätyin positiivisesti myös musiikista. Olisin voinut kuunnella Tame Impalaa pidempäänkin, ja Black Madonna oli myös hieno. Hintataso oli noussut entisestään, ja mielestäni yli 100 €:n sisäänpääsyliput alkavat olemaan liian kalliit. Jokin tässä kuitenkin on joka aina vetää puoleensa.

Viime lauantaina oli perinteisten rapujuhlien vuoro. Näitä on juhlittu joka vuosi samalla porukalla noin vuodesta 2002 lähtien. Tänä vuonna meillä oli poikkeuksellisesti vain tyttöjä paikalla. Aloitimme illan juoksemalla metsälenkin ja saunomalla. Sitä seurasi rapujen syönti ja snapsilaulut. Illan päätteeksi lähdimme Pukkilan Vintti- nimiseen baariin. Siellä bändi soitti covereita hienossa vanhassa lato-tyylisessä rakennuksessa. Tämä kruunasi ehdottomasti illan. 

1 kommentti: