tiistai 3. syyskuuta 2019

Last days of summer









Kesä on nyt virallisesti ohi, aika meni ihan liian nopeasti niin kuin kai kesän kuuluukin mennä. On tullut aika alkaa pikku hiljaa pakkailemaan tavaroita ja suunnata kohti Sveitsiä.

Viimeiset viikot ovat olleet kelien puolesta hienot. Olen ottanut jo melkeinpä tavaksi mennä illan suussa kahvila Birgittaan Hernesaaressa kirjoittamaan koulutöitä. Siinä on mukava tuijotella merelle, katsella ihmisiä ja samalla vähän kirjoitella. Kirjoitustyöt ovat olleet vähän helpommasta päästä viime aikoina, onneksi. Silti koulutöitä on edelleen paljon.

Kävimme Annan kanssa Skifferissä syömässä yhtenä hienona iltana. Pitkä jonotus kannatti, salaatti oli erinomaisen hyvää ja maisemat Helsingin ulkopuolella upeat.

Ehdin myös mökille käymään, aurinkoinen hieno ilta yksin laiturin päässä. Unohdin tietty tietokoneen laturin kotiin, joten reissu jäi kovin lyhyeksi tällä kertaa. Olisi kuitenkin vielä tarkoitus palata mökille kertaalleen ennen Sveitsiin lähtöä.

Viimeinen kuva on Oodin terassilta auringonlaskun aikaan. Kävin testaamassa Kino Reginan, joka oli oikein miellyttävä kokemus. Oodissa kannattaa muutenkin käydä illalla, hieno rauhallinen tunnelma ja vain vähän ihmisiä.

Kaikki loppuu aikanaan, niin myös tämä kesä. Säät muuttuvat ja sen mukana myös moni muu asia muuttuu. Muutosta ei kuitenkaan kannata vastustaa, sille ei voi mitään. Tilalla tulee jotain uutta, ja mielenkiinnolla odotankin syksyn seikkailuja etenkin koulun puolesta, mutta myös muuten.

Mukavaa syksyn ensimmäistä viikkoa kaikille lukijoille ja kanssaeläjille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti